Fotolog of Deqno Usop

By: deqno usop

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Sunday, 7-Feb-2010 02:59 Email | Share | | Bookmark
officially close

To all visitor...I'm OFFICIALLY CLOSED my FOTOPAGES. If u want to see my picture please add me at FACEBOOK, search on my email deqnousop[at]gmail[dot]com or visit to http://classiquemoment[dot]blogspot[dot]com

TQVM kerana sudi singgah melihat fotolog sy


Thursday, 8-Jan-2009 02:09 Email | Share | | Bookmark
BOIKOT ..........

Please click here to know very very veryyyyy DETAIL about the BOIKOT FOTOPAGES...

http://hafizmsy.fotopages.com


Thursday, 11-Dec-2008 03:24 Email | Share | | Bookmark
2 days without sunshine

 
 
 
View all 7 photos...
ni permandangan di kg kusial, gua ipoh, kelantan..bergambar on d way balik dari umah kawin.... actually byk lagi nk snap foto sbb lawa sgt permandangan tu..tapi kekangan keadaan jln yg sgt kecil dan cuaca yg bagai nk ujan lebat kembali...sume gbr2 ni snap gunakan kamera fon sony ericsson shj..my gear nikon coolpix bateri kong..hehehe enjoy


snap foto spi tertinggal beg atas bonet keta...hahah


ni cameron ke kelantan


dua orang yg pura2 gembira tapi sebenarnya sgt2 kecewa sbb x bleh mandi air terjun kat bukit belakang tu...huhuhuhu


org baju putih kecewa xdpt mandi air terjun..hahaha ujan laaa


Wednesday, 10-Dec-2008 06:23 Email | Share | | Bookmark
New Banner

 
Rasa cam nk guna new banner plak.. . Sejak aku belajar sharing photo di fotopages ni aku jarang guna nama sebenar..now sejak Friday, 25-Nov-2005 hingga hari ni, baru macam teringin nk guna banner dengan label full name aku..wowwww x sangka dah 3thn 1 bulan aku menggunakan medium fotopages ni utk upload gambar2 kenangan yg ada..kau mmg berjasa fotopages..


Tuesday, 9-Dec-2008 09:08 Email | Share | | Bookmark
my friend wedding

 
 
 
View all 19 photos...
cuti sekolah ni mcm2 undangan perkahwinan yg sy dpt..sek men, zmn study kat kisdar gn member opis lama di bangsar. so far pling jauh weding invitation yg sy attend adalah di kelantan..hehehe... ok enjoy d picture.. sori gbr2 kali ni not clear, sume gbr entry kali ni sy hanya gunakan kamera fon sont erisson jer.. bawa kamera tapi bateri kong, bawa kamera tapi bateri dlm keta,hehe..mcm2 hal la..



ni wedding intan @ wangsa maju. Tapi x snap gn pengantin pun..jumpa member2 lama zmn samer,rawang plak..sori intan..


yg ni pengantin fila gn hubby dia (senior IT kisdar)


yg ni plak musaddah namanya. kawan opis lama di bangsar, wedding ni pling jauh di kelantan.. hubby dia polis tau..hati2


yg ni plak kwn2 bangsar sama2 g kelantan..depa ni belum naik pelamin lagi..termasuk aku..hahaha

daaaaaa


[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net